Skip to content
Viva

Healthy & Sexy 70 Kilo

Deze foto werd in 2012 gepubliceerd in de Australische Marie Claire. Alle dames op deze foto’s hebben hetzelfde gewicht: de Healthy en Sexy 70 kilo! Het zijn verschillende vrouwen met verschillende rondingen, lengtes en kledingmaten.

Viva la Vive, healthy sexy 70 kilo, Nutrition Advocate, Vivian Acquah

Met deze foto wil ik duidelijk maken dat we ons niet moeten focussen op het getal op de weegschaal tijdens het afvallen. Dit betekent niet dat je de weegschaal uit het raam moet gooien, maar er zijn andere manieren om je vooruitgang te meten. Trakteer jezelf iedere keer op een overwinningsdansje als je kleding wijder is gaan zitten. Ook als het getal op de weegschaal nog hetzelfde is. Laat dat getal los en focus je op de vooruitgangen. Het scheelt al een hoop als je jezelf wekelijks weegt in plaats van dagelijks. Probeer een vast weegmoment in te plannen, bijvoorbeeld iedere maandagochtend zodra je wakker wordt.

Straf jezelf vooral niet af als het getal op de weegschaal is gestegen. Wees voor de verandering lief voor jezelf als je een tegenslag hebt. ‘Dust yourself off and try again’. Wees vergevingsgezind naar jezelf toe.

Probeer eens deze stappen te volgen om een beter zelfbeeld te creëren.

Jouw waarde staat niet gelijk aan het getal op je weegschaal! 

When you know better, you do better!

Related Posts

Tags :
Share :

w9ro8